Brand Building


Brand Building-ul reprezinta un proces strategic de promovare pentru orice afacere. Este modul in care sunt vazute produsele sau serviciile oferite de compania dumneavoastra. Este deosebit de important sa aveti o identitate de brand strategic construita pentru a detine avantajul competitiv in piata, intrucat clientii vor putea recunoaste calitatea produselor sau serviciilor companiei.


Marketing, Publicitate, Print Si Web Design, Visual ADS foto-branding-identity-mockup

Identitatea Brandului sau Marcii

O identitate de Brand/Marca se construieste pe patru componente principale: CREDIBILITATE, LEADERSHIP, UNICITATE, RELEVANTA. Echipa noastra de marketing va va ajuta sa construiti brand-ul companiei printr-o varietate de servicii de brand building, inclusiv:

 • Design si dezvoltare Sigla/Logo
 • Website design
 • Prezentari de marketing si vanzari
 • Brosuri, afise, flyere
 • Materiale promotionale
 • Carti de vizita, coli cu antet, plicuri personalizate, etc.

Odata dezvoltat, brand-ul companiei ofera o imagine unitara sub care diversele produse si servicii vor fi oferite cu un extraordinar avantaj economic pentru succesul si profitabilitatea pe termen lung a companiei dumneavoastra.

Client Generator


Stim ca ai nevoie de o solutie la o problema clara: CRESTEREA VANZARILOR!
Si ca ai cerinte specifice, in functie de viziunea pe care o ai asupra afacerii tale. Un element foarte important pentru succesul in afaceri este abilitatea de a gasi noi prospecti si de a-i transforma in clienti pe termen lung, utilizand mijloace de adresare cu o mare rata de returnare a investitiei. Dezvoltati afacerea dumneavostra intr-un mod inteligent!


Servicii de E-mailing postal personalizate si baze de date

Materiale de promovare: brosuri, pliante, flyere, carti de vizita

Liste prospecti si organizarea bazei de date clienti

Produse promotionale si printuri de mari dimensiuni

Servicii foto corporate, video corporate si nu numai!

Filme de prezentare, marketing si vanzari

Avantajele utilizarii Client Generator

 • clientii vor cunoaste produsele dumneavoastra
 • veti afla ce gandesc si ce-si doresc prospectii
 • oferta dumneavoastra va satisface exact asteptarile clientilor
 • crearea unei relatii personale cu factorii de decizie
 • plus de incredere datorita unei ofertari profesioniste
 • eficienta echipei dumneavoastra de vanzari: puteti trimite agentii direct la clientii interesati de oferta
 • puteti vinde cu succes atat produse ieftine, cat si produse foarte scumpe
 • cunoasterea in profunzime a pietei careia va adresati: planificare pe termen scurt, mediu şi lung
 • cresterea constanta a vanzarilor, fidelizand in acelasi timp clientii existenti
 • consolidarea imaginii si diferentierea fată de competitie: veti fi perceput ca furnizorul cel mai bun din domeniul dumneavoastra

Client Generator este un proiect generat si proiectat special pentru a dezvota cat mai mult comunicarea prin marketing direct. Echipa noastra  va ofera solutii business integrate ce va ajuta sa mergeti mereu inainte!

Marketing, Publicitate, Print Si Web Design, Visual ADS foto-dream-stime-maximum

Fidelizare si reactivare clienti


Desi intre satisfactia unui client si fidelitatea lui nu se poate pune semnul egal, satisfactia este o conditie necesara fidelizarii. Satisfactia rezulta din calitatea: produselor, comunicarii, actiunilor de marketing direct. Pe de alta parte, aveti clienti vechi care nu au mai revenit? Solutiile noastre de business va vor ajuta sa reluati colaborarea cu ei prin metode creative si eficiente de prezentare a produselor si serviciilor companiei dumneavoastra.


Marketing, Publicitate, Print Si Web Design, Visual ADS foto-restaurant-people-feet-legs

Fidelizare Clienti


Stiati ca in medie 80% din vanzarile unei companii sunt generate de 20% din clientii existenti? Este mult mai costisitor sa gasesti un client nou, decat sa pastrezi clientii pe care deja i-ai castigat.

La VisualADS veti gasi solutiile optime de fidelizare a clientilor dumneavoastra. Echipa noastra va lucra indeaproape cu dumneavoastra pentru a implementa programele si serviciile de fidelizare potrivite afacerii dumneavoastra ce cuprind:

 • Pachete de loialitate
 • Produse promotionale
 • Direct mailing
 • Newsletters
 • Tipar de date variabile


Oricui ii place sa fie apreciat, asa ca nu ezitati sa le aratati clientilor ca le acordati atentia cuvenita. Printr-o varietate de promotii inedite si creative, precum materiale personalizate, vouchere, carduri de membru, evenimente, le veti aminti clientilor de ce revin de fiecare data. Asigura viitorul afacerii tale!


Cum functioneaza fidelizarea?

Fidelizarea trebuie sa reprezinte un efort activ si continuu prin care sa va asigurati un portofoliu de clienti multumiti. Oferind un ''client service'' de calitate, impreuna cu mijloace creative de fidelizare veti avea certitudinea de a lucra indeaproape cu clientii care contribuie la succesul afacerii dumneavoastra.

Cum va ajuta afacerea mea?

Gasirea de noi clienti este importanta, insa mult mai importanta este pastrarea clientilor existenti. Un procent cat mai mare de clienti care revin reprezinta cheia succesului si conditia de baza pentru a putea creste afacerea dumneavoastra. Castigarea de clienti noi este inutila daca ii pierdeti pe cei care ii aveti deja.

De ce sa aleg VisualADS?

VisualADS este o companie de marketing si publicitate cu o echipa de profesionisti si experienta care va lucra cu dumneavoastra pas cu pas de la crearea de baze de date cu clienti, produse promotionale, materiale de prezentare si programe de fidelizare clienti .

testimonial-avatar
Clientii care nu se intorc au un motiv, care nu este intotdeauna subiectiv. Strategiile de fidelizare a clientilor asigura frecventa de revenire de pana la 75% din clientii multumiti de serviciile sau produsele oferite.Echipa Visual ADS
testimonial-avatar
Suntem incantati de noul logo realizat de VisualADS, care a pus in evidenta mult mai bine domeniul nostru de activitate.Marius Suteu, GM, Expotest Construct SRL
Reactivare Clienti

Aveti clienti care nu au mai revenit? Nu lasa niciodata un client sa uite de tine. Visual ADS va ofera solutii profesionale complexe pentru reactivarea clientilor, strategii de marketing pentru reluarea unor colaborari mai vechi si reinnoirea relatiilor comerciale cu vechii colaboratori:

 • Newslettere
 • Email marketing
 • Direct mail marketing
 • Programe de fidelizare
 • Servicii foto video corporate

Reluarea colaborarii cu vechii clienti este mult mai putin costisitoare decat campaniile de castigare a unor client noi. Lucrand cu Visual Ads va veti recastiga vechii client pentru o colaborare de success pe termen lung.

Marketing, Publicitate, Print Si Web Design, Visual ADS img foto-city-people-walking-blur
 • Ce inseamna reactivarea clientilor?

  Reactivarea clientilor reprezinta un pachet de solutii de comunicare in scopul realuarii legaturilor comerciale cu fostii clienti cu care nu ati mai colaborat demult. Folosind mijloace creative de comunicare veti reactiva clientii din trecut economisind banii si efortul de a gasi alti potentiali clienti. Prin promotii, evenimente speciale, programe de fidelizare, veti arata clientilor vechi ca apreciati colaborarea din trecut cu acestia si le veti transmite dorinta companiei dumneavoastra de a relua aceste colaborari.

 • Cum influenteaza afacerea mea?

  Gasirea de noi clienti este importanta, dar pastrarea clientilor actuali si recastigarea vechilor clienti reprezinta o strategie de piata critica pentru succesul oricarei afaceri. O mare parte din clientii din trecut care au apreciat businessul dumneavoastra este foarte probabil sa reia colaborarea daca faceti primul pas spre reinnoirea acestor colaborari, iar eficienta acestor eforturi este mult mai mare decat sa va bazati doar pe cresterea afacerii exclusiv prin clienti noi.

 • Cu ce va ajuta Visual ADS?

  Echipa Visual Ads va pune la dispozitie strategiile de marketing necesare reinnoirii relatiilor comerciale cu vechii colaboratori. Vom lucra indeaproape cu dumneavoastra de la elaborarea strategiei de comunicare, implementarea solutiilor de fidelizare si reactivare clienti si pana la atingerea obiectivelor propuse.