Realizare, gazduire, intretinere, promovare site

Solutii WEB profesionale. Site-ul este imaginea dumneavoastra pe internet. VisualADS va ofera cele mai bune solutii pentru ca aceasta imagine sa fie una de impact, care sa va distinga si sa va reprezinte cu adevarat.

Marketing, Publicitate, Print Si Web Design, Visual ADS foto-web-01

De la concept la realitate

La constructia site-ului vom tine cont de identitatea grafica a companiei (logo, culori, identitate) si de publicul tinta caruia i se va adresa. Pentru calitate maxima folosim imagini profesionale, licentiate sau concepute de noi.

Sugestiile dumneavoastra, cumulate cu experienta noastra, asigura un design unic, placut si personalizat, cu o structura clara pentru vizitator, un meniu usor de inteles si utilizat, si o incarcare rapida a paginilor.

Optimizare, promovare, urmarire

Inscrierea in retele sociale va genera trafic si pozitionare superioara in rezultatele cautarilor pe Google. In baza cuvintelor cheie specifice afacerii, va putem optimiza continutul si putem actiona de la sugerarea numelui optim de domeniu, pana la studierea concurentei si optimizarea elementelor de text.

Script-uri de tracking performante va tin la curent in timp real cu numarul de vizitatori,  felul in care acestia interactioneaza cu site-ul si modul in care au ajuns pe site, oferind informatii detaliate si pretioase in analiza si imbunatirea continutului.

Realizare site pe platforma WordPress

WordPress este softul de web pe care sa-l alegi atunci cand vrei să creezi un puternic si frumos sit web sau un blog. Orientarea sa pe estetica, standarde web si usurinta de folosire il fac alegerea no’1 pentru orice domeniu de activitate, fiind si foarte agreat de Google.

Cu WordPress se creaza siteuri dinamice si toate informatiile ca articole, texte, imagini sunt salvate intr-o baza de date MySOL. Cand se deschide o pagina web a site-ului in mod automat sunt citite din baza de date toate informațiile care servesc pentru a construi acea singura pagina web, aceasta tehnica fiind foarte avansata.

WordPress utilizează Temele-Template care permit sa arate toata puterea grafica a unui site. Visual ADS foloseste teme profesionale adecvate si personalizate pentru orice domeniu, fie ca este vorba de corporate, creativ, entertainment, personal, nonprofit, retail sau tehnologie.

Gazduire si intretinere site

Folosim servicii profesionale de gazduire web pe servere de mare viteza din Romania care va ofera certitudinea unui timp de acces scazut si latimi de banda superioare, ceea ce determina o incarcare rapida a website-ului dumneavoastra indiferent de marimea paginilor. Daca site-ul dumneavoasta necesita schimbari structurale periodic sau ocazinal, dincolo de capacitatile modulului de administrare, va putem asigura intretinerea sa lunara sau trimestriala. Contra unui abonament fix sau in sistem de plata cu ora, putem face in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti in site.