Filmare, editare, procesare video profesionala

Filmul pentru publicitate este unul dintre cele mai importante mijloace de a va face cunoscut in mediul de afaceri, promovandu-va astfel produsele si serviciile companiei intr-un mod dinamic catre clientii dumneavoastra si nu numai. VisualADS va ofera servicii de filmari, editare si procesare video, pentru a realiza filme de pezentare care contribuie la construirea imaginii companiei dumneavoastra.

Promoveaza-ti afacerea in mod dinamic

Filme

Prezetare, marketing si vanzari, comunicare, evenimente, training, aniversare

Servicii

Inscriptionare CD-uri/DVD-uri, Coperti CD-uri/DVD-uri

Imagine de profesionalism si calitate in afaceri.

Publicitatea prin intermediul video este intr-o continua schimbare, aceasta devenind vizibila acum, nu doar in televiziune ci si in internet sau inglobata in CD-uri de prezentare. Mediul informatic a dat o noua dimensiune filmului de publicitate si modului de raspandire al informatiei scurte, la obiect.

Fie ca este un film in care prezentati calitatile produselor dumneavoastra, un testimonial video de la clientii multumiti cu care ati lucrat, un film de promovare a serviciilor oferite, echipa VisualADS va ofera servicii complete de pre-productie, productie si editare pana la procesarea filmelor pentru a fi postate pe site-ul companiei dumneavoastra, trimise clientilor prin email sau difuzate la targuri, expozitii, conferinte si seminarii.

Filmele de marketing si vanzari, de comunicare, de evenimente corporate sau de training, reprezinta un instrument extrem de eficient pentru a-ti promova afacerea si a creste numarul de clienti.


Marketing, Publicitate, Print Si Web Design, Visual ADS img foto-video-01