Termeni Legali, Politica de confidentialitate

Marketing, Publicitate, Print Si Web Design, Visual ADS img foto-termeni-conditii-01

Drepturi De Autor

www.visual-ads.com este website-ul oficial al Visual ADS Solutii Business. Drepturile de autor asupra intregului continut al siteului sunt proprietatea Visual ADS Solutii BusinessContinutul www.visual-ads.com nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma. Materialele foto, video si text nu pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

Visual ADS Solutii Business

  • nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.visual-ads.com
  • nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.visual-ads.com
  • nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.visual-ads.com
  • nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.visual-ads.com
  • isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului www.visual-ads.com.

Cookies

Nu folosim cookies pentru a stoca preferintele vizitatorilor. Informatiile privind numarul de vizitatori, informatii specifice cu privire la ce pagini au fost accesate sunt urmarite prin scripturi Google

Internet Protocol

Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra website-ul, a urmari miscarile vizitatorilor si a aduna informatii demografice. Adresele IP nu sunt legate de informatii de identificare personala.

Linkuri

Acest website contine link-uri c─âtre alte website-uri si/ sau catre siteuri partenere, asociate sau furnizoare de servicii. Konektica Adertising nu este responsabila pentru practicile de confidentialitate ale acelor website-uri.

Securitate

Acest website este construit pe platforma WordPress, binecunoscuta pentru grija si resursele alocate in privinta securitatii datelor. Totusi informatiile divulgate on-line nu sunt niciodata 100% sigure, iar protectia datelor personale revine in responsabilitatea dumneavoastra.

Colectarea si folosirea informatiilor

Visual ADS Solutii Business poate partaja informatiile personale de identificare ale clientilor cu prestatorii de servicii angajati, in scopul de a trimite e-mail-uri si buletine informative cu privire la serviciile noastre. Putem impartasi aceste informatii  cu agentii de publicitate, partenerii de afaceri, sponsorii si alte terte parti numai cu permisiunea dumneavoastra.

In cazul in care ne sunt achizitionate, comasate sau vandute anumite active ale noastre, informatiile dumneavoastra, de identificare personala pot fi transferate si pot deveni obiectul unei politici de confidentialitate.

Notificare modificari

Daca vom schimba politica noastra de confidentialitate, vom posta aceste modificari, astfel incat clientii nostri sa fie intotdeauna constienti de informatiile pe care le colectam, le folosim si in ce circumstante.

Daca ne vom hotari sa utilizam informatii de identificare personala intr-o maniera diferita fata de aceasta politica de confidentialitate, vom notifica utilizatorii prin postarea pe site-ul nostru Web.

Marketing, Publicitate, Print Si Web Design, Visual ADS img foto-termeni-conditii-02