Solutii integrate de publicitate

Visual ADS este o companie creata special pentru a veni in intampinarea clientilor care doresc sa isi promoveze imaginea propriei afaceri intr-un mod profesionist. Lucrand impreuna cu noi, veti constata nu doar calitatea si promtitudinea serviciilor noastre dar si costurile reduse pe care le puteti avea prin integrarea mai multor servicii si proiecte.

Marketing, Publicitate, Print Si Web Design, Visual ADS foto-city-sunny-people-street

Marketing si promovare afaceri


Visual ADS este o companie infiintata in 2008 ce ofera servicii in domeniul advertising-ului si productiei publicitare, o gama larga de servicii de marketing si consultanta, solutii web design si realizare de siteuri profesionale, servicii de foto video corporate, servicii de tipar offset sau digital, cu o excelenta calitate a executiei.


Suntem urmarea fireasca a unei piete dinamice, instrumentul care iti da siguranta ca ai ales cea mai buna oferta de pe piata dar intr-un timp foarte scurt, economisind bani si timp pretios. Companiile vor sa comunice, iar modalitatea in care comunica face diferenta pe piata. Responsabilii de acest proces trebuie sa tina cont de 3 factori: calitatea ofertei, pretul si timpul de rezolvare a sarcinii.


Publicitate

Cu o echipa de profesionisti si dispunand de echipamente de ultima ora si tehnologia necesara, va oferim viteza de lucru si procesare a comenzilor, flexibilitatea si consultanta pentru fiecare proiect de promovare de care aveti nevoie.

Tipar si printuri

Fie ca e vorba de un simplu document alb/negru, de o brosura sau un catalog color, printuri de mari dimensiuni si sisteme de afisaj roll-up display, veti gasi la noi solutia de print care respecta cerintele proiectului dumneavoastra la un pret optim.

Web Design

World Wide Web de la concept la realitate! Site-ul este imaginea dumneavoastra pe internet. Va oferim cele mai bune solutii pentru ca aceasta imagine sa fie una de impact, care sa va distinga si sa va reprezinte cu adevarat prin realizare de siteuri profesionale.

Foto Video Corporate

Imaginea spune totul despre tine. Gandeste-te zilnic cum poti sa iti faci imaginea mai atractiva. Pentru ca fotografiile si videoclipurile fac parte din identitatea vizuala a companiei tale, iti propunem un proiect de fotografii si filme corporate pentru promovarea imaginii.

testimonial-avatar
Suntem incantati de noul logo realizat de VisualADS, care a pus in evidenta mult mai bine domeniul nostru de activitate.Marius Suteu, GM, Expotest Construct SRL
testimonial-avatar
Campaniile de promovare realizate impreuna cu VisualADS au fost si sunt intotdeauna bine planificate si implementate cu profesionalism.Ligia Florea, GM, Ortho Shop SRL
[wolf_tweet username=”vsadsbusiness”]
350De zile pe an lucrate
40Sticle de apa plata
16Cesti de cafea
120Proiecte la termen

Suntem sociabili

Din proiectele marca Visual ADS