Confidentialitatea Datelor Personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Visual ADS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este de va oferi servicii integrate de publicitate. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a va contacta in calitatea dumneavoastra de potential client sau client. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va contacta.

Pentru a va proteja confidentialitatea, va oferim aceasta politica de confidentialitate, care explica practicile noastre de informare online si despre modul in care informatiile dvs. sunt colectate si utilizate pe acest site web.

Visual ADS Solutii Business se angajeaza sa va protejeze confidentialitatea.
Daca considerati ca firma Konektica Advertising nu respecta politica sa de confidentialitate postata, va rugam sa ne contactati.